O Podjetju

Smo zasebno podjetje in se ukvarjamo z izvajanjem in inženiringom strojnih instalacij. Podjetje je bilo ustanovljeno v letu 2006 s prevzemom dejavnosti od samostojnega podjetnika Trontelj Janka, ki je sedaj direktor družbe, v organizacijski obliki samostojnega podjetnika pa opravlja dejavnost že od leta 1995. Smo malo, hitro razvijajoče se podjetje. Naša največja odlika so vsekakor dolgoletne izkušnje naših zaposlenih delavcev. Ponašamo se s strokovno in kvalitetno opravljenimi storitvami, ažurnostjo in fleksibilnostjo značilno za majhna podjetja.

SITRON strojne istalacije

Dela izvajamo po vsej Sloveniji. Strankam priporočamo predvsem priznane proizvajalce opreme in se skušamo čimbolj prilagoditi željam strank. Skušamo vedno ponuditi optimalne tehnične rešitve, najboljšo kakovost, racionalno rabo energije ob upoštevanju vseh vrst energetskih virov. V prid naše vizije govori tudi dejstvo, da dobro sodelujemo z vsemi našimi poslovnimi partnerji, tako dobavitelji kot naročniki med katerimi so velika podjetja in tudi končni kupci. Iz leta v leto raste obseg del, ki jih opravimo. Dela izvajamo tako na majhnih objektih – stanovanjskih in poslovnih – kot tudi na velikih projektih, ki smo jih le nekaj navedli med referencami.

Nudimo vam celovito tehnično opremljanje objektov kot so:

  • ogrevalno in sanitarna tehnika;
  • klimatizacija in prezračevanje prostorov;
  • hlajenje;
  • plinske instalacije;
  • regulacija in avtomatizacija.

Za izpolnitev zastavljenih ciljev, bomo morali še naprej skrbeti za kvaliteto opravljenih del, ki se bo odražala z zadovoljstvom poslovnih partnerjev in končnih kupcev.