Vodovodne inštalacije so zelo pomemben element za celostno funkcionalnost objekta, zato morajo biti izvedene maksimalno profesionalno in zanesljivo. Pred začetkom dela je potrebno izdelati ustrezen in dobro zasnovan načrt razporeditve vodov in določiti primerne razdalje. Na podlagi znanja in izkušenj vam svetujemo pri vzpostavljanju optimalnega vodovodnega sistema in kanalizacije ter poskrbimo za strokovno izvedbo vseh vrst inštalacij.

Vodovodne inštalacije izvajamo z najkvalitetnejšimi materiali in vam tako zagotovimo dolgo življenjsko dobo ter zanesljivo delovanje sistema. Posebno pozornost namenimo kakovostni izvedbi odtočne kanalizacije, ki mora delovati brezhibno in zagotoviti ustrezno odvodnjo v vašem domu ali drugem objektu.

Dejstvo je, da je poraba vode v gospodinjstvih velika, saj povprečno znaša od 150 do 250 litrov na osebo, pri čemer mora biti voda za osebno higieno, kuhanje in pranje perila higiensko neoporečna. Poleg tega je potrebno pri vodovodnih inštalacijah upoštevati tudi vpliv ostalih dejavnikov (prisotnost klora, raztopljene mineralne snovi, nastajanje apnenca).

Z našo pomočjo si boste zagotovili najbolj optimalne sisteme, ki vam bodo brezhibno služili vrsto let. Skupaj z vami opravimo ogled objekta, kjer vam tudi svetujemo, izdelamo ponudbo, ki je cenovno primerna in določimo roke izdelave, katerih se vestno držimo.

Nudimo tudi montažo in menjavo sanitarnih elementov in opreme

Straniščne školjke

Pisoarja

Tuš / kopalna kadi

Tuš kabine

Kopalniške in kuhinjske armature (pipe)

Grelnikov vode (bojlarjev)

Vodomerov

Kotnih ventilov

Sifona

Adaptacije kopalnic

Pri adaptaciji kopalnice je najpomembneje, da pred pričetkom del v celoti načrtujemo postopek adaptacije.

Pomembno je, da predvidimo:

  • samo rušenja obstoječe kopalnice;
  • napeljavo nove vodovodne napeljave in odtokov glede na obstoječo infrastrukturo;
  • novo napeljavo gretja oziroma hlajenja prostora (po potrebi);
  • novo napeljavo elektroinštalacij in razsvetljave;
  • gradbeno-zidarska dela;
  • polaganje in fugiranja keramike, mozaika ali kamenja;
  • pleskarska dela.

Na koncu je na vrsti še fina montaža sanitarne keramike ter vseh ostalih elementov kopalnice. Sem spada tudi kompletno čiščenje kopalnice.

Pri dobro zasnovanem načrtu in usklajenosti različnih mojstrov bo adaptacija kopalnice potekala gladko ter brezhibno. Vsa dela so lahko zaključena v roku 14 dni oziroma skladno z dogovorom.